top of page

CERTIFICATS MÈDICS

Realitzem certificats mèdics per a diferents disciplines: 

CARNETS DE CONDUIR

Per l'obtenció i renovació del carnet de conduir.

Renovació: Per renovar o prorrogar el seu permís de conduir o llicència de ciclomotor, ha de venir amb el DNI en vigor i el permís de conduir que vol renovar. Al Centre Mèdic li farem la revisió mèdica, les fotografies i li tramitarem telemàticament el seu permís. Al finalitzar el tràmit li entregarem una autorització temporal vàlida per 3 mesos. Durant aquest temps vostè rebrà el nou permís de conduir via correu ordinari en el seu domicili.

*És convenient en persones que han de conduir fora del territori espanyol renovar el permís 90 dies abans de la seva caducitat, ja que amb l’autorització temporal només es pot conduir a l’estat espanyol. El període de validesa del nou permís comença quan acaba la validesa de l’antic. Vol dir que respecten la data de caducitat i per renovar-lo abans no perd dies.

Atenció estrangers: tots els residents a Espanya amb permís de conduir estranger han de renovar el permís encara que no li caduqui.

Obtenció: Per fer el certificat mèdic per a treure’s qualsevol carnet de conduir o la llicència de ciclomotor, només ha de portar el DNI amb vigor. No és necessàri portar fotografies de carnet, actualment les fem al mateix centre amb la web cam.

pexels-thirdman-5327586.jpg
pexels-pixabay-40568.jpg

PERMISOS D'ARMES 

Per obtenir o renovar la llicència d’armes necessitarà portar 1 fotografia i el DNI o passaport original.

SEGURETAT PRIVADA

Per obtenir o renovar el certificat per la seguretat privada necessitarà portar 1 fotografia i el DNI o passaport original.

GOSSOS POTENCIALMENT PERILLOSOS

Qui la pot demanar?

Persona major d’edat, el propietari de l’animal o qualsevol persona que hagi de conduir per l’espai públic un gos dels considerats potencialment perillosos, i que no estigui incapacitada per proporcionar les cures necessàries a l’animal. S’inclou també a tots els membres de la unitat familiar que hagin de portar el gos i a les persones que els passegen.

Han de complir a més els següents requisits:

– Persones que mai no hagin estat condemnades per delictes d’homicidi, lesions o tortures; delictes contra la llibertat o contra la integritat moral, la llibertat sexual i la salut pública; delictes d’associació amb banda armada o narcotràfic.

– Persones que no tinguin sancions per infraccions en matèria de tinença d’animals potencialment perillosos.

GRUES

Per obtenir o renovar el certificat per la seguretat privada necessitarà portar 1 fotografia i el DNI o passaport original.

QUALSEVOL DISCIPLINA ESPORTIVA

Per obtenir o renovar el certificat mèdic d’esports (bàsquet, futbol, hockey, ciclistes, etc.) necessitrà portar el DNI o passaport original. Cal demanar cita prèvia.

bottom of page